Vi har i mere end 10 år placeret succesfulde topledere, mellemledere, specialister og nøglemedarbejdere i både store, mellemstore og små virksomheder i forskellige brancher.

Vores succes baserer sig på at vi også arbejder med strategi-, ledelses- og organisationsudvikling. Det betyder, at vi har en solid forretningsmæssig forståelse samt indsigt i mange forskellige typer af problemstillinger og løsninger. Den forståelse og indsigt bruger vi til at arbejde strategisk med rekruttering.

Vi skaber ikke kun værdi ved at finde en ny leder eller nøglemedarbejder – vi tager udgangspunkt i den forretningsmæssige virkelighed og bidrager til at finde den rette løsning.

 

Kontakt info




PHP Warning: include(carous.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\www\essensconsulting.dk\httpdocs\templates\simple\includes\carou.php on line 2 PHP Warning: include(): Failed opening 'carous.php' for inclusion (include_path='.;.\includes;.\pear') in C:\www\essensconsulting.dk\httpdocs\templates\simple\includes\carou.php on line 2