Implementeringskraft i praksis, der skaber ejerskab på alle niveauer
 
Vores kunder henvender sig ofte når de er frustrerede over, at de sætter mange nye ting i gang, men ikke opnår de gevinster, de havde forventet. Typisk handler det om, at organisationen er bundet til deres for-forståelser og derved ikke har en chance for at skabe den ”sprække”, der giver mulighed for at løse problemet på et andet niveau end, hvor det er opstået.
 
Vi har succes med at tilføre vores kunder denne viden og de redskaber, der vedblivende gør dem i stand til at fornye sig gennem øget implementeringskraft.
Vi arbejder gennem 5 klassiske faser for en forandringsproces, og samtidig gennem 5 målområder for de psykologiske processer, der er afgørende for at gøre mennesker flytbare.
 
Vi arbejder tæt på praksis sammen med ledere og medarbejdere. Her er vores evne til at forstå organisationen eller forretningen afgørende. Ikke mindst at se potentiale og de nye handlemuligheder, både ledere og medarbejdere, har brug for at opleve i deres dagligdag.
 
Når mennesker kan se nye handlemuligheder flyttes angsten for det ukendte til virkekraft. Vi ændrer os fra modspillere til medspillere og kan bedre tage ejerskab af de nye mål og rammebetingelser. Ledelsesopgaven bliver at spille medarbejderne gode og facilitere medarbejderne til at spille hinanden gode.

Lad os komme med en uforpligtende analyse af jeres situation og vise, hvordan I kan øge implementeringskraften i organisationen. 

Kontakt info